Gästbok

Pressens recensioner i all ära, men det är vad våra gäster tycker som verkligen spelar roll. Här har du som gäst möjlighet att berätta om just din upplevelse av Park Lane Show.

» Skriv ett inlägg

26/01 2015:
Är man ett stort fan av 80-tals musik och kan le igenkännande åt tidens mode och trender så måste man bara se och höra den här showen. Mycket bra låtval och mellansnack! Artisterna sjöng fantastiskt bra. Absolut sevärt. Trevlig personal och bra mat. Tack för en jättetrevlig kväll!!

Jeanette Bergman Persson
14/12 2014:
Hej alla på Park Laine ingen nämnd och ingen glömd ::))
Hade äran att få gästa er i år igen är lite osäker på vilket år i ordningen det var men säkert 15 år.Vi vill tacka för en otroligt bra show med duktiga tjejer och killar som roade oss hela kvällen. Och maten var magisk det var det godaste vi har ätit på länge tacka alla i köket dom skall ha dagens rödaste ros. Och tack till våra goa bordsgrannar. Ja det var en kväll vi sent kommer att glömma Vi ses nästa år igen.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
Öskar Maiken och Janne
27/11 2014:
En underbar resa tillbaks till MIN "musiktid"!!!

Total glädje att lyssna och sjunga med.....Flashbacks hela tiden och människorna runt omkring lyser precis som jag, Musiken och sången var bra sammansatt i medleys så de skulle hinna med så mycket musik som möjligt.
Maten var utmärkt och en eloge till köket och servisen för snabb service.

den 10 november 2014

Asperöbor ;)
27/11 2014:
En trevlig kväll med 80-tals musik
Vi blev mött av trevlig och imötekommande personal.
Blev bjudna på ett bra show med bra låtval och härlig stämning.

Anette
27/11 2014:
Kanonföreställning som hade allt man kan önska sig.
God mat, trevlig personal, fantastiskt duktiga ungdomar som
sjöng ljuvligt och som fick en att minnas 80-talet.

Magnus. Växjö