Gästbok

Pressens recensioner i all ära, men det är vad våra gäster tycker som verkligen spelar roll. Här har du som gäst möjlighet att berätta om just din upplevelse av Park Lane Show.

» Skriv ett inlägg

20/10 2014:
En toppenkväll. En mycket bra förställning med god mat och gott vin. Föreställningen var många gånger bättre än vad vi vågat hoppas på. Unga fantastiska artister med brett program och vi kände verkligen av 80-talet, både i musik, sång, dans och prylar. Just att artisterna rörde sig ute bland publiken gav ytterligare en upplevelse och det var nog ingen som kunde känna att de fått en dålig plats. Vi förstår att det ligger mycket träning och övning bakom en som vi uppfattade samspelt och proffsigt genomförande. Vi har rekommenderat föreställningen till vänner.

Bill Leijon

Kiki Ann & Bill
16/10 2014:
Riktigt kul kväll som tar dig tillbaka till åttiotalet! Inte bara genom musiken utan också genom kläder o prylar som var tidstypiska för den tiden! Bra artister och bra blandning på låtar. Sen hör det väl till att man ändå saknar en del av sina gamla favoriter!

Kelu
16/10 2014:
En kanonkväll om man gillar 80 tals musik
Bra upplägg med lite show före maten,lite under maten
sen avslutas med huvudshowen efter maten.

Värmlänningen
16/10 2014:
Vi firade min syster som har fyllt år. Kunde inte ha fått en bättre kväll! God mat duktig och trevlig personal. Fick oss många goa skratt. En upplevelse vi kommer att glädjas åt länge!

Charlotte
16/10 2014:
När vi bokade hade vi ingen aning om vad detta skulle vara för något förutom att det var musik från 80- talet. Men så fort vi satt oss till bords så kände man av stämningen. Man fick ett hjärtligt och varmt mottagande och blev servade från början till slut. Maten och drycken var toppen, personalen var hur bra som helst. Vi pratade lite om detta på vägen hem och var helt överens om att vi kunde gå på denna showen nästa helg igen. Vi ger en stark 6;a av 5 möjliga.

Tack än en gång för en SUPER KVÄLL.

Jörgen Elisabeth Ulf och Nina.