Park lane show – Rock the disco

26 augusti har vi premiär för vår helt nya show Rock The Disco!

Följ med på en glittrande showkväll med musiken som fyllt dansgolven genom tiderna. Live på scen bjuder våra artister och musiker på rykande rockklassiker och pulserande discohits som gör det omöjligt att sitta still. Välkommen till en musikalisk och kulinarisk upplevelse med nostalgi och glädje på Park Lane Show. Till bords serverar showartisterna er en förstklassig trerättersmeny av säsongens smaker.

Park Lane Show spelas fredag och lördag under hösten 2022 och våren 2023, samt torsdagar i november och december. Dörrarna öppnas 18.30 varpå serveringen sätter igång när gästerna satt sig till bords. Efter föreställning förvandlas showkrogen till en av Göteborgs mest välbesökta nattklubbar. Stanna och dansa med oss hela natten!

Vill ni boka hotellpaket i samband med Rock The Disco så gör ni detta via Nöjesresors site.

Park Lane Show är perfekt för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller för en personalfest med kollegorna. Teamet bakom Rock The Disco är detsamma som succéshowerna Popcirkus, Park Lane Rock Show, The Greatest Stars och nu senast Generations. Vi ses i höst!