X
Nyhet!
Nu släpper vi biljetter till höstens show legends på park lane show
läs mer här
X
Nyhet!
Nu släpper vi biljetter till höstens show legends på park lane show
läs mer här
Park lane show – Rock the disco

Rock The Disco
Dinner on the dancefloor

Följ med på en glittrande showkväll med musiken som fyllt dansgolven genom tiderna. Live på scen bjuder våra artister och musiker på rykande rockklassiker och pulserande discohits som gör det omöjligt att sitta still. Välkommen till en musikalisk och kulinarisk upplevelse med nostalgi och glädje på Park Lane Show. Till bords serverar showartisterna er en förstklassig trerättersmeny av säsongens smaker. Showen spelas till och med den 10:e juni.

25:e augusti är vi tillbaka med en helt ny show där vi sätter firandet i fokus. Legends - A night of Celebration spelas hela hösten 2023 och våren 2024. Boka dina platser redan idag.

Park Lane Show är perfekt för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller för en personalfest med kollegorna. Teamet bakom Rock The Disco är detsamma som succéshowerna Popcirkus, Park Lane Rock Show, The Greatest Stars och nu senast Generations.

Välkommen till oss

Park Lane Show - Rock the Disco spelas helger under hösten 2022 och våren 2023. Showbiljett, trerätters meny, kaffe och garderob kostar 1095 kr. Är ni ett företag går det även bra att abonnera övriga dagar. Du kan alltid maila Pia på kontoret för en företagsoffert.

Celebrate good times come on...! Den 25:e augusti är det premiär för vår helt nya show Legends - A night of celebration. Säkra dina platser redan.

Fantastisk mat och dryck

Njut av en trerätters middag komponerad av köksteamet på Park Avenue Hotell. Högklassig mat ackompanjeras av väl utvalda drycker.

Förrätt

Tartar på egenrökt regnbågsforell, serveras med chilimajonäs, sojamarinerade tapiokapärlor, ingefärspicklad kålrot samt friterad kataifi

Varmrätt

Helstekt oxfilé med örtstompad potatis serveras med semitorkade tomater, parmesanemulsion, rostad morot och en rödvinsås smaksatt med dragon

Dessert

Cheesecake smaksatt med vanilj och citron toppad med vitrostad choklad samt bärkompott

Företag eller kompisgäng?

Är ni ett sällskap eller företag som vill boka platser så kontakta oss på 031-20 60 58 eller info@parklane.se

Ge bort en nöjesupplevelse!

Ett snyggt presentkort till Göteborgs bästa krogshow fritt att använda för hela 2023 och 2024.

Showpaket med övernattning

Boka enkelt och smidigt ett hotellpaket med vår samarbetspartner Nöjesresan.