Park Lane Show Generations

En färgsprakande krogshow med hits från 70-, 80 och 90-talet

Upplev den bästa musiken från 70, 80, 90-talet framförda av våra artister och musiker live på scen. Följ med tillbaka i tiden och sjung med i låtarna som gjorde avtryck för generationer framåt. Guldkorn ur den svenska låtskatten, riviga rockklassiker och discodängor som får golvet att gunga. Välkommen till en helkväll med närhet, nostalgi och glädje för alla generationer på Park Lane Show. Under kvällen serverar showartisterna en välkomponerad trerättersmeny av säsongens smaker.

Välkommen till oss

Showbiljett, trerätters meny och kaffe från 895 kr. Priset varierar beroende på föreställningsdag. Park Lane Show spelas helger under hösten 2021 och våren 2022. Är ni ett företag går det även bra att abonnera övriga dagar, kontakta oss för en offert.

Fantastisk mat och dryck

Njut av en trerätters middag komponerad av köksteamet på Park Avenue Hotell. Högklassig mat ackompanjeras av väl utvalda drycker.

Förrätt

Citrongräs och chilipicklad torsk med vitlöksmarinerad Vannameiräka, långbakad morot med smak av ingefära, soyamayo, sallad och örter.

Varmrätt

Rosmarinstekt hjortrostbiff serveras med frasig Amandinepotatis, kräm på gratängbakad purjolök, rostade rotfrukter, rödvinssky och parmesanmayo.

Dessert

Vitchoklad och vaniljpanacotta med kanelbakade äpplen, kolasås, havrecrunch och yoghurtskum.

Företag eller kompisgäng?

Är ni ett sällskap eller företag som vill boka platser så kontakta oss på 031-20 60 58 eller info@parklane.se

Ge bort en nöjesupplevelse!

Ett snyggt presentkort till Göteborgs bästa krogshow fritt att använda för hela 2021 och 2022.

Showpaket med övernattning

Boka enkelt och smidigt ett hotellpaket med vår samarbetspartner Nöjesresan.

Park lane show – Rock the disco

Premiär 26 augusti

Följ med på en glittrande showkväll med musiken som fyllt dansgolven genom tiderna. Live på scen bjuder våra artister och musiker på rykande rockklassiker och pulserande discohits som gör det omöjligt att sitta still. Välkommen till en musikalisk och kulinarisk upplevelse med nostalgi och glädje på Park Lane Show.