Menyn anpassas efter säsongens råvaror och komponeras av vår köksmästare. Om det finns allergier eller kostavvikelser i ert sällskap så anmäl dessa till maria@parklane.se senast 7 dagar innan ert besök.
Citrongräs och chilipicklad torsk med vitlöksmarinerad Vannameiräka, långbakad morot med smak av ingefära, soyamayo, sallad och örter.
Rosmarinstekt hjortrostbiff serveras med frasig Amandinepotatis, kräm på gratängbakad purjolök, rostade rotfrukter, rödvinssky och parmesanmayo.
Vitchoklad och vaniljpanacotta med kanelbakade äpplen, kolasås, havrecrunch och yoghurtskum
Firar ni någon speciell i ert sällskap så förboka en sprakande födelsedagsdrink som en överraskning. Vi uppmärksammar alla jubilarer som vill från scenen med pompa och ståt. Kontakta oss på maria@parklane.se eller 031-206058 för att förboka.