Det perfekta företagseventet

Showbiljett, trerättersmeny, kaffe och garderob kostar 1095 kr.

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och underhållning på vår fantastiska krogshow LEGENDS! Vi tar er med på en resa genom tiderna och hyllar några av världens mest legendariska artister och deras musik i en kväll som går i firandets tecken.

Husbandet och vår proffsiga ensemble kommer att ta er med på en grand tour bland vår tids största rock och popikoner. Dansa och sjung med i låtarna som vi alla känner igen från Abba, Madonna, Bowie, Prince och många, många fler. Allt från svängiga 80-tals hits till riviga rockklassiker och självklart är all musik 100% LIVE.

Vi på Park Lane har över 25 års erfarenhet när det kommer till att ta hand om företagsgäster. Det går självklart bra att ta med kollegor och vänner på en av våra vanliga showkvällar men vi kan också skräddarsy en kväll helt efter era behov på veckans alla dagar.

Varmt välkomna på en kväll full av nöje, glädje och musikalisk magi på Göteborgs bästa krogshow.

BOKA BILJETTER
Företag

Vi älskar att ta hand om företagsgäster på Park Lane Show. Showen är upplagd på ett sätt så att man har gott om tid att umgås med varandra mellan uppträdanden.
Ta med kolleger, partners eller kunder för en helkväll med underhållning och mat. Våra shower passar utmärkt för en kick-off, julfest eller ett jubileum. Kontakta oss på Park Lane för att få en offert på 031-20 60 58 eller info@parklane.se.

Abonnera Park Lane

Är ni ett större sällskap från ett företag så kan ni abonnera Park Lane för att anpassa er kväll precis så som ni vill ha den. Ett jubileum, en award show eller varför inte ett stort kalas för alla medarbetare. IKEA, ICA, Volvo, Skanska, ABB, Bravida mfl är återkommande kunder som anpassat kvällarna efter sina önskemål. Park Lane kan ta upp till 250 gäster på sittande middag och show. Kontakta Pia på vår säljavdelning för en offert.

konferens innan show?

Samlas upp ett par timmar innan ni kommer till oss för show och middag. Vi kan erbjuda er en av Elite Park Avenues moderna konferenslokaler med mängder av olika möjligheter. Kontakta Åse Palmqvist på Elite Park Avenue hotel för ett upplägg.

boende

I samma byggnad som Park Lane finns fyrstjärniga Elite Park Avenue Hotel och längs Avenyn och i närområdet finns det en mängd fantastiska hotell som erbjuder övernattning.

Är ni en större grupp som planerar ett besök med hotellövernattning så kontakta Nöjesresors gruppbokning eller någon på Elites gruppbokning för en helhetslösning med middagsshow och övernattning.