boka biljetter

Biljetter köpes via Ticketmaster så gå vidare på länken nedan eller BOKA NU-knappen. Har du frågor så är du välkommen att ringa oss på 031-20 60 58 alternativt maila på info@parklane.se.
Park Lane är en kontantfri restaurang.

kontakta oss

Bokning
Alexandra Hylén

alexandra@parklane.se

031-20 60 58

restaurang
Oscar Winblad

oscar@parklane.se

031-20 60 58

Försäljning
Pia Wennsten

pia@parklane.se

031-20 60 58

vanliga frågor

Det står onumrerad plats på min biljett, betyder det att det är fri placering?
Platserna ni köper är onumrerade men vi gör en bordsplacering inför varje kväll så ni har ett bord som står och väntar på er när ni kommer. Är ni flera sällskap som bokat i olika namn men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni meddelar oss innan ert besök. På plats kan vi tyvärr inte lösa det. Är ni 8 personer eller fler kan ni bli placerade vid två eller flera bord.

Vi vill fira en person i vårt sällskap, kan personen uppmärksammas på något sätt?
Vi uppmärksammar alla jubilarer som vill från scenen med pompa och ståt. Ni kan även beställa till en födelsedagsdrink med isfackla á 126:- som serveras i samband med firandet. Vill ni att vi uppmärksammar någon I ert sällskap meddela detta innan ert besök.

Vi har en allergiker i vårt sällskap, hur hanterar ni det?
Har ni någon som är allergiker eller har någon annan matavvikelse så meddelar detta på alexandra@parklane.se senast 1 vecka innan ert besök.

Vad gäller kring medhavda väskor?
Vi på Park Lane Show omfattas inte av väskförbudet så det går bra att ta med sig en mindre väska till bordet eller hänga in i garderoben.

Kan man köpa dryckespaket?
Vi har flera olika dryckespaket, är ni ett större sällskap så hör av er till oss så presenterar vi de förslagen. Ni kan även sätta ihop ett eget paket, priserna är de samma som på vår vinlista. Är ni ett sällskap på under 12 personer så beställer ni enklast er dryck på plats.

När showen är slut har vi hört att man kan fortsätta dansa på nattklubben?
Det stämmer bra. Nattklubben är öppen från kl 23.00-05.00 fredagar och lördagar och alla showgäster är välkomna att stanna natten lång.

Hur bokar jag en rullstolsplats?
Bokning av rullstolsplats görs via telefon, ring på 031-206058, så hjälper vi dig med din bokning.