Allt du behöver veta inför ert besök på Park Lane Show

Showbiljett, trerättersmeny, kaffe och garderob kostar 1095 kr.

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och underhållning på vår fantastiska krogshow LEGENDS! Vi tar er med på en resa genom tiderna och hyllar några av världens mest legendariska artister och deras musik i en kväll som går i firandets tecken.

Husbandet och vår proffsiga ensemble kommer att ta er med på en grand tour bland vår tids största rock och popikoner. Dansa och sjung med i låtarna som vi alla känner igen från Abba, Madonna, Bowie, Prince och många, många fler. Allt från svängiga 80-tals hits till riviga rockklassiker och självklart är all musik 100% LIVE.

Park Lane Show – Legends spelas helger under hösten 2023 och våren 2024 med premiär 25:e augusti. Vi öppnar dörrarna kl 18.30 för insläpp och ni välkomnas att sätta er till bords för att avnjuta mat, dryck och show. Showen pågår till ca 22.45, därefter är får man gärna stanna och dansa vidare på vår nattklubb Park Lane Club.

Varmt välkomna på en kväll full av nöje, glädje och musikalisk magi på Göteborgs bästa krogshow.

BOKA BILJETTER
Bokningsregler

För biljetter köpta via Ticketmaster, Nöjesresor, Elite Park Avenue Hotel eller andra återförsäljare så gäller deras bokningsregler.

För Företag och grupper som bokas direkt via Park Lanes biljettkontor gäller följande:
Avbokning av hela sällskapet eller reducering av antal i sällskapet skall ske senast 1 månad före besöket. Om avbokning görs senare än 1 månad debiteras ni 1095 kr per avbokad gäster. Om bokningen är gjord med mindre än 1 månad kvar till showbesöket, så skall avbokning ske senast dagen efter bokningen gjordes, eller om bokningen är gjord på en helg så ska avbokning ske senast måndagen efter.

OBS! Avbokning kan endast ske via telefon dagtid 031-20 60 58
Måndag – Fredag 09.00 – 17.00.

Placering

Biljetterna ni köper är onumrerade. Vi gör en bordsplacering inför varje kväll så ni har ett bord som står och väntar på er när ni kommer.

Är ni ett sällskap på 8 personer eller fler kan ni bli placerade vid två eller flera bord i anslutning till varandra. VI har alltid för avsikt att placera vid ett bord. Har ni bokat på flera bokningsnummer men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni hör av er till oss i god tid så löser vi detta. Ring då på 031-20 60 58 eller maila till info@parklane.se

Företag

Vi älskar att ta hand om företagsgäster på Park Lane Show. Showen är upplagd på ett sätt så att man har gott om tid att umgås med varandra mellan uppträdanden.
Ta med kolleger, partners eller kunder för en helkväll med underhållning och mat. Våra shower passar utmärkt för en kick-off, julfest eller ett jubileum. Kontakta oss på Park Lane för att få en offert på 031-20 60 58 eller info@parklane.se.

hotellpaket

Kombinera ert showbesök med en hotellnatt i centrala i Göteborg. Dagen efter avnjuter ni en god frukost och en shoppingrunda på stan. I hotellpaketen ingår alltid övernattning med frukost, en trerättersmeny samt show. Boka enkelt och smidigt med vår samarbetspartner Nöjesresor eller Elite Park Avenue Hotel.