Allt du behöver veta inför ert besök på Park Lane Show

Showbiljett, trerättersmeny, kaffe och garderob kostar 1095 kr. Park Lane Show – Rock The Disco, spelas helger under hösten 2022 och våren 2023. Vi öppnar dörrarna kl 18.30 för insläpp och ni välkomnas att sätta er till bords för att avnjuta mat, dryck och show. Rock The Disco spelas på Park Lane på Avenyn. Showen pågår till ca 22.45, därefter är ni varmt välkomna att stanna och dansa på vår nattklubb Park Lane.  Varmt välkomna på en underbar showkväll!

Bokningsregler

För biljetter köpta via Ticketmaster, Nöjesresor eller andra återförsäljare så gäller deras bokningsregler.

För Företag och grupper som bokas direkt via Park Lanes biljettkontor gäller följande:
Avbokning av hela sällskapet eller reducering av antal i sällskapet skall ske senast 1 månad före besöket. Om avbokning görs senare än 1 månad debiteras ni 1095 kr per avbokad gäster. Om bokningen är gjord med mindre än 1 månad kvar till showbesöket, så skall avbokning ske senast dagen efter bokningen gjordes, eller om bokningen är gjord på en helg så ska avbokning ske senast måndagen efter.

OBS! Avbokning kan endast ske via telefon dagtid 031-20 60 58
Måndag – Fredag 09.00 – 17.00.

Placering

Biljetterna ni köper är onumrerade. Vi gör en bordsplacering inför varje kväll så ni har ett bord som står och väntar på er när ni kommer.

Är ni ett sällskap på 8 personer eller fler kan ni bli placerade vid två eller flera bord i anslutning till varandra. VI har alltid för avsikt att placera vid ett bord. Har ni bokat på flera bokningsnummer men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni hör av er till oss i god tid så löser vi detta. Ring då på 031-20 60 58 eller maila till info@parklane.se

Företag

Vi älskar att ta hand om företagsgäster på Park Lane Show. Showen är upplagd på ett sätt så att man har gott om tid att umgås med varandra mellan uppträdanden.
Ta med kolleger, partners eller kunder för en helkväll med underhållning och mat. Våra shower passar utmärkt för en kick-off, julfest eller ett jubileum. Kontakta oss på Park Lane för att få en offert på 031-20 60 58 eller info@parklane.se.

hotellpaket

Kombinera ert showbesök med en hotellnatt i centrala i Göteborg. Dagen efter avnjuter ni en god frukost och en shoppingrunda på stan. I hotellpaketen ingår alltid övernattning med frukost, en trerättersmeny samt show. Boka enkelt och smidigt med vår samarbetspartner Nöjesresan.

Abonnera Park Lane

Är ni ett större sällskap från ett företag så kan ni abonnera Park Lane för att anpassa er kväll precis så som ni vill ha den. Ett jubileum, en award show eller varför inte ett stort kalas för alla medarbetare. IKEA, ICA, Volvo, Skanska, ABB, Bravida mfl är återkommande kunder som anpassat kvällarna efter sina önskemål. Park Lane kan ta upp till 250 gäster på sittande middag och show. Kontakta Pia på vår säljavdelning för en offert.

Minikonferens

Samlas upp ett par timmar innan ni kommer till oss för show och middag. Vi kan erbjuda er en av Elite Park Avenues moderna konferenslokaler till ett förmånligt pris.