LEGENDS

A Night of Celebration
Premiär 25 augusti

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och underhållning på vår fantastiska krogshow LEGENDS! Vi tar er med på en resa genom tiderna och hyllar några av världens mest legendariska artister och deras musik i en kväll som går i firandets tecken.

Köksmästaren har förberett en meny fylld med läckra rätter och drycker som kompletterar den spektakulära underhållningen. Allt serveras av kvällens artister i en elegant och stämningsfull miljö som ger er den perfekta inramningen för en minnesvärd kväll.

Husbandet och vår proffsiga ensemble kommer att ta er med på en grand tour bland vår tids största rock och popikoner. Dansa och sjung med i låtarna som vi alla känner igen från Prince, Madonna, Bowie, Abba och många, många fler. Sjävklart är all musik 100% LIVE.

Vi garanterar er en kväll full av nöje, glädje och musikalisk magi.

Det är bra att vara ute i god tid för att boka er julfest! Företag och större grupper kontakta oss direkt på info@parklane.se eller 031-206058 för att få hjälp med en helhetslösning.

showinfo

Park Lane Show spelas fredagar och lördagar under hösten 2023 och våren 2024, samt torsdagar i november och december. Dörrarna öppnas 18.30 varpå serveringen sätter igång när gästerna satt sig till bords. Efter föreställningen förvandlas showkrogen till en av Göteborgs mest välbesökta nattklubbar. Stanna och dansa med oss hela natten!

Showbiljett, trerätters meny, kaffe och garderob kostar 1095 kr. Är ni ett företag går det även bra att abonnera övriga dagar.

Vill ni boka hotellpaket i samband med LEGENDS, så gör ni detta via Nöjesresors site HÄR

Park Lane Show är perfekt för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller för en personalfest med kollegorna. Teamet bakom LEGENDS är detsamma som succéshowerna Generations, Park Lane Rock Show, The Greatest Stars och nu senast Rock The Disco. Vi ses i höst!